BANJA LUKA Potvrđeno iz MUP-a RS

Istraga o ubistvu Slviše Krunića: U kući Benedija Đukanovića pronađen ključ Opel Corse

Policija je 25. aprila u naselju Zalužani kod Banje Luke pronašla vozilo

Avaz.ba / Srna

Pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku

Foto: Arhiv


Prilikom pretresa kuće Benedija Đukanovića, koji je u bijegu, a dovodi se u vezu s ubistvom Slaviše Krunića, pronađen je ključ vozila Opel Corsa, koje je, kako se pretpostavlja, koristio jedan od napadača Željko Kovačević, koji je ubijen u toku likvidacije Krunića u Glamočanima.

Načelnik Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a RS Mirna Miljanović kazala je da su u kući Đukanovića pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

Policija je 25. aprila u naselju Zalužani kod Banje Luke pronašla vozilo Opel Corsa crvene boje, za koju se pretpostavlja da je koristio Kovačević prilikom ubistva Krunića i njegovog pratioca Pavlovića.

Tom prilikom u vozilu su pronađene dvije vrećice s opojnom drogom marihuanom.

U okviru istrage o ubistvu Krunića do sada su uhapšeni radnik firme "Sector Security" Rodoljub Gajić iz Banje Luke, koji je osiguravao suprugu i djecu ubijenog Krunića, za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se za drugim osumnjičenim Benedijem Đukanovićem i dalje traga.

U Glamočanima kod Banje Luke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni biznismen Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na