MORSKO IZDANJE Uz našu novinu i na Hrvatskom primorju

Od ponedjeljka "Avaz" na Jadranu

Najtiražnija bh. novina dostupna vjernim čitaocima, kojima je “Avaz” nezaobilazno i omiljeno štivo dok se odmaraju

Z. K.

Makarska rivijera: Naša novina bit će na svim kioscima

Foto: Arhiv


Najtiražniji i najutjecajniji dnevni list u Bosni i Hercegovini "Dnevni avaz" od ponedjeljka, 24. juna, u prodaji je i na Hrvatskom primorju na Jadranu. Tako će, kao i svake godine, naši cijenjeni čitaoci koji ljetuju u susjednoj Hrvatskoj “Dnevni avaz”, uz koji će imati najbrže i najpouzdanije informacije, moći kupiti na kioscima u ljetovalištima duž Makarske rivijere. 

 Reporterske ekipe

Najtiražnija bh. novina postala je na taj način dostupna vjernim čitaocima kojima je “Dnevni avaz“ nezaobilazno i omiljeno štivo dok se odmaraju u prelijepim mjestima duž Makarske i Dubrovačke rivijere. Na plaži će ovog ljeta moći uživati i uz druga “Avazova” izdanja.

  • “Avaz” je nezaobilazan

    “Avaz” je nezaobilazan

    Foto: Arhiv


Tako i dok vrijeme provode izvan zemlje, na odmoru u susjednoj Hrvatskoj, imaju sve relevantne informacije iz oblasti politike, sporta, društva... iz BiH. A da je to tako, uvjerile su se ranijih godina i naše reporterske ekipe, koje su, obilazeći mjesta na Jadranu, redovno na plažama susretale kupače koji su čitali najtiražniji bh. dnevni list.

Sve prodaju

I prodavači u trafikama govorili su prethodnih godina da sve primjerke “Avaza” prodaju još rano ujutro. Novinari “Avaza” i ove će ljetne turističke sezone, kao i svih ranijih, donositi čitaocima ekskluzivne reportaže s Jadrana.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na