SARAJEVO

Današnji predavači Reuf Karabeg i Amela Karabeg

Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetioce

Željko Rotim u društvu Amele i Reufa Karabega. Avaz

G. Š.

22.9.2019

Jučer je svečano otvoren dvodnevni Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa "beautiFUL2019". Posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 posto, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program. Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, u čijem radu učestvuje veliki broj stručnjaka i izlagača iz regije . 

Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva dešavanja.

U sklopu prvog dana sajma održana je i naučno stručna konferencija estetske hirurgije i kozmetologije na kojoj su prisustvovali ljekari dermatolozi, stomatolozi, internisti, specijaliste porodične medicine, ororinolaringolozi, plastični i estetski hirurzi...

Pozvani predavači su bili prof. dr. Reuf Karabeg – Poliklinika Karabeg, kao doajen i ekspert iz oblasti estetske i kozmetske hirurgije, te  dr. sci. Željko Rotim iz Zagreba,predsjednik Udruge estetske medicine u Hrvatskoj. 

- Značajan doprinos simpozijumu su dali učenici Okruglog stola - svi prisutni, rekao je uvaženi doktor Karabeg.

Danas u 16 sati na programu su predavanja iz estetske hirurgije i kozmetskih procedura, a predavači će biti prof. dr. Reuf Karabeg i dr. Amela Karabeg. Ljekarska komora Kantona Sarajevo priznala je skup vrijednim i bodovala prisustvo.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetioce.

Više od 100 brendova predstavlja se na Sajmu. Avaz

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.