NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Basarić piše ljubavni roman o svojoj žrtvi

Otkrivamo i novi dokaz pokušaja krađe Tešanjske ulice. Šta pokazuju aviosnimci

Avaz.ba

25.9.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju otkriva koji su planovi Senada Basarića, koji se sumnjiči za okrutno ubistvo Irme Forić. Ni više ni manje, započeo je pisanje autobiografskog romana.

Stravične slike navodne brutalnosti nad migrantima preplavile su jučer portale. Do medija su dospjele fotografije mladića koji tvrdi da su ga u Hrvatskoj pržili vrućim željeznim štapom. Pročitajte šta su poručili policiji.

Otkrivamo i novi dokaz pokušaja krađe Tešanjske ulice. Šta pokazuju aviosnimci?

Donosimo i intervju s Manuelom Nesli, direktoricom EBRD-a.

Nakon formiranja Žandarmerije MUP-a RS, zatražili smo reakcije potpredsjednika Saveza za bolju budućnost BiH Admira Čavke, Mihneta Okića, delegata Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS.

Bili smo i na mirnim protestima građana Sarajeva zbog deponije Smiljevići. Pročitajte šta su poručili i koje su zahtjeve postavili. Saznajemo i da su tapečaćeni bazeni u Tičićima kod Kaknja, a otkrivamo i zašto.

Nastavljeno je suđenje za nesavjesno liječenje u Bijeljini. Sanja Stevanović, ljekar ginekolog, i Slađana Obradović, medicinska sestra, terete se za nesavjesno pružanje ljekarske pomoći Svjetlani Đurović.

Krijumčarenje pasa je novi/stari biznis koji ponovo cvjeta, a zarada se kreće u milijardama maraka. Otkrivamo kako se krijumčare životinje, preko koje granice i ko vodi glavnu ulogu u ovom kriminalu.

Na stranama Showbiza bavili smo se najnovijim dešavanjima u AMUS-u. Nakon što im je uvjetno oduzeta dozvola za rad, pročitajte šta je za naš list rekao Davor Sučić, alijas Sejo Sexon, predsjednik Upravnog odbora, i Nihad Voloder.

Na stranama Sporta donosimo najavu 10. kola Premijer lige BiH. Pročitajte šta su rekli trener FK Sarajeva Husref Musemić, veznjak Slobode Samir Bekrić, prvi strateg „Plavih“ Amar Osim, šef stručnog štaba Tuzla Cityja Milenko Bošnjaković i predsjednik Zvijezde Boris Stanišić.

Danas poklanjamo prilog „Porodica i zdravlje“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.