NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Na spisku branilaca i zločinac Dario Kordić

Saznajte i ko je krivac što udišemo otrove, te uprkos lijepom vremenu, gušimo se u smogu

Avaz.ba

24.10.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju piše o skandalu - u objavljenom boračkom registru nalazi se i ratni zločinac Dario Kordić na spisku branilaca BiH.

Saznajte i ko je krivac što udišemo otrove te, uprkos lijepom vremenu, gušimo se u smogu.

Ministar Adnan Šteta pojasnio je za „Avaz“ zašto žalba firme „Penny“ neće zaustaviti konkurs niti radove.

Zatraženo je i hitno usvajanje zakona jer revizija privatizacije košta 400.000 KM godišnje, a posao je tek na početku, a o svemu možete pročitati u "Avazu".

Paulo Rangel (Paolo), potpredsjednik Evropske narodne stranke (EPP) i izvjestilac Evropskog parlamenta za BiH, prekaljeni portugalski političar, govorio je za naš list.

Na stranama Globusa bavili smo se stravičnim događajem u industrijskoj zoni istočno od Londona, gdje se odvijala prava drama kad je policija u jednom kamionu, koji je u subotu stigao iz Bugarske, pronašla 39 tijela.

Istraživali smo ko će spasiti migrante od snijega i hladnoće na Vučjaku kod Bihaća, gdje se nalazi najgori migrantski kamp.

Na bh. tržištu ima svega, od "Vijagre" do citostatika, a pročitajte koje sve lijekove još možete kupiti na crnom tržištu i zašto je kupovina preko interneta opasna.

Na stranama Mozaika donosimo sve detalje jučerašnje burne sjednice Skupštine AMUS- na kojoj je imenovano novo rukovodstvo.

Saznajte i sve o sarajevskom festivalu turizma, brendu na turističkoj karti Evrope.

Stravično ubistvo Lane Bijedić i dalje potresa Bosnu i Hercegovinu, a na stranama Crne hronike pročitajte sve o istrazi i misteriji ove tragedije.

Model Aldin Bunić oženio se srbijanskom manekenkom Sonjom Zarić, a samo za „Dnevni avaz“ govorio je o svojoj neobičnoj životnoj priči.

Na stranama Sporta pripremili smo vam dosta informacija, kako s domaće sportske scene, tako i s međunarodne. Mehmed Baždarević, šef stručnog štaba FC Pariz, govorio je za naš list o neuspjesima reprezentacije te greškama Prosinečkog.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.