NAJAVA

Panorama donosi intervju sa Sejom Sexonom, kao i temu o bh. influencericama

Pročitajte još niz zanimljivih sadržaja

Avaz.ba

26.10.2019

Naslovna strana priloga "Panorama". Avaz

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 27. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Frontmen „Zabranjenog pušenja“ Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, utvrdio je svoju poziciju u AMUS-u. Nakon turbulentne sjednice, on je izabran za novog predsjednika ove institucije. U veoma otvorenom intervjuu govorio je o samoj sjednici i problemima u AMUS-u, planovima „Zabranjenog pušenja”, svjetskoj turneji kojom proslavlja 35 godina od izdavanja prvjenca „Das ist Walter“, kolegama, stanju u državi...

- Bez obzira na Neletove izjave da je ovaj grad izgubio identitet njegovim odlaskom, hvala Bogu da njegov identitet nije identitet ovog grada, jer ovaj grad je uvijek prihvatao ljude, bio otvoren prema svima, svakome dao šansu i mogućnost - kazao nam je, između ostalog, Sexon.

Već nekoliko godina Instagram je jedan od najboljih alata za zaradu te u društvu ima sve veći utjecaj. Ono što je posebno zanimljivo jeste da zgodne i lijepe djevojke prednjače u broju pratilaca, što mogu iskoristiti za dobru zaradu. I naša zemlja ima čime da se pohvali u svijetu Instagrama pa tako postoji nekoliko djevojaka koje na ovoj društvenoj mreži prati više od 100.000 ljudi, što je velika brojka po kojoj se brendovi vode kad je riječ o saradnjama. Pročitajte koje su to djevojke koje su društvenu mrežu pretvorile u izvor zarade.

Naslovnu stranu priloga krasi Natalija Barulić, seksepilna Hrvatica koja je osvojila srce nogometaša Nejmara.

Čitajte još:

- Sofija Milošević

- Nova modna priča - Monika Beluči

- Japan: Svjetske princeze i kraljice pobjegle iz bajke

Leče: Historijski grad na peti italijanske čizme  

- Ben Aflek traži djevojku na internetu

Sve o cvekli  

- Zlatni BlackBerry

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.