VRIJEME

Spremite se, pred nama je nekoliko oblačnih i prohladnih dana

Vjetar slab južnog smjera

Sutra u Hercegovini i na jugozapadu Bosne oblačno. Avaz

I. K. / Avaz.ba

5.12.2019

Na području Krajine i sjevera Bosne, po kotlinama u centralnim i istočnim područjima danas će biti dosta magle i niske naoblake. Od poslijepodnevnih sati naoblačenje u Hercegovini i jugozapadu Bosne. 

Sutra u Hercegovini i na jugozapadu Bosne oblačno. U većem dijelu Bosne prevladavat će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku, a povećanje oblačnosti u večernjim satima. Krajem dana lokalno slaba kiša na području Hercegovine. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 6 do 10. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 13. 

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 4, na jugu zemlje od 6 do 10. Najviša dnevna temperatura  uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14.

Drugog dana vikenda u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između 1 i 5, na jugu zemlje od 6 do 10. Najviša dnevna temperatura  uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje do 14.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.