SARAJEVO Sjednicu sazvao predsjedavajući Doma naroda Dragan Čović

Zajednički kolegij oba doma PSBiH o prijedlogu članova stalnih delegacija

Predviđeno je i utvrđivanje prijedloga članova zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH

Fena
15.01.2020 06:57

Sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH

Foto: Fena

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović sazvao je za danas sjednicu Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH, na čijem bi se dnevnom redu trebalo naći utvrđivanje prijedloga članova stalnih delegacija Parlamentarne skupštine BiH.

Predviđeno je i utvrđivanje prijedloga članova zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, kao i utvrđivanje prijedloga zaključka o osnivanju Privremene zajedničke komisije oba doma PSBiH za provođenje procedure za imenovanje članova Nezavisnog odbora i Odbora za žalbe građana kao nezavisnih tijela policijske strukture BiH.

  • Sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH
    Sjednica Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH Foto: Fena

Na dnevnom bi, pored ostalog, trebalo biti i utvrđivanje prijedloga odluke o imenovanju članova Komisije za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije te utvrđivanje prijedloga odluke o imenovanju članova Komisije za odlučivanje o sukobu interesa.

Zajednički kolegij trebao bi utvrditi i zaključak o imenovanju predstavnika Parlamentarne skupštine BiH u Radnu grupu za praćenje stanja i aktivnosti u vezi sa mogućom gradnjom odlagališta nuklearnog otpada na lokaciji Trgovska gora, općina Dvor.

Komentari

NA VRH