POSJETE

Vučić danas u BiH: S Dodikom otvara fabriku, planirana posjeta Titovoj pećini

Nakon posjete Mrkonjić-Gradu, Dodik i Vučić u 11:20 sati prisustvovat će otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić. Agencije

Srna

29.1.2020

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas će posjetiti Mrkonjić-Grad, gdje će biti održan sastanak sa zvaničnicima RS, a potom u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike "Jumko".

Vučić, Dodik i predsjednica manjeg bh. entiteta Željka Cvijanović posjetit će u 8:30 sati Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić-Gradu, a za devet sati planirano je obraćanje visokih zvaničnika.

U 9:15 u zgradi Općine Mrkonjić-Grad bit će održan sastanak Dodika, Cvijanović, predsjednika NSRS Nedeljka Čubrilovića, premijera RS Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon posjete Mrkonjić-Gradu, Dodik i Vučić u 11:20 će prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a za 11:35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je za 12 sati, a za 12:15 otvaranje pogona fabrike "Jumko", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12:45 sati.

U 13 sati Vučić i Dodik će posjetit Muzej - Titova pećina.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.