DRAMA

Anđelina pijana zvala Dženifer: Bred te vara

Cijeli svijet trenutno bruji o Dženifer i Bredu nakon njihovog historijskog susreta na dodjeli SAG nagrada

Aniston, Pit, Đoli. Agencije

I. K. / Avaz.ba

29.1.2020

Glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) pijana je nazvala Dženifer Aniston (Jennifer) i ostavila joj poruku na telefonskoj sekretarici u kojoj ju je upozorila na ponašanje njihovog zajedničkog bivšeg supruga Breda Pita (Brad Pitt), piše magazin NW. 

Cijeli svijet trenutno bruji o Dženifer i Bredu nakon njihovog historijskog susreta na dodjeli SAG nagrada. Njih dvoje su, prema pisanju američkih medija, već neko vrijeme u vezi, a čak su i praznike proveli zajedno u vili zvijezde "Prijatelja". 


Pit, Aniston. Agencije

Anđelina, očigledno, ne može prihvatiti da su se njen bivši muž i glumica pomirili, pa je, u namjeri da im pomrski konce, kontaktirala nekadašnju suparnicu, piše NW.


Đoli, Pit. Agencije

Izvor ovog magazina tvrdi kako je Anđelina rekla Dženifer kako je Bred već sada vara i da se on nikada neće promijeniti. 

- Dženifer joj nije povjerovala ni na trenutak. Ovo nije njihov prvi sukob i jedino o čemu Dženifer trenutno razmišlja je koliko je žalosno da Anđelinina djeca moraju gledati vlastitu majku u takvom izdanju - zaključio je izvor.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.