ODLUKE

Izabran Općinski odbor SBB-a Bosanska Krupa, predsjednik doktor Kabiljagić

Bosanska Krupa ide krupnim koracima da formira jednu jaku općinsku organizaciju koja će dati rezultat na sljedećim izborima, kaže Kurbegović

Piše: E. Ma. / Avaz.ba

7.2.2020

S Izborne skupštine - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Sa sjednice - Avaz
Dnevni avaz
+4

Na današnjoj Izbornoj skupštini Saveza za bolju budućnost Bosanska Krupa izabrano je 13 članova Općinskog odbora. Nakon održane Izborne skupštine, izabrani Općinski odbor održao je svoju sjednicu i za predsjednika OO SBB-a Bosanska Krupa izabran je dr. Mesud Kabiljagić.

S Izbornom skupštinom, na teritoriji ove općine završen je proces unutarstranačkih izbora.

Organizator ove Izborne skupštine je povjerenik za Općinski odbor SBB-a Bosanska Krupa dr. Kabiljagić.

- Večeras smo imali impozantan skup u Bosanskoj Krupi. Izabrali smo Općinski odbor, kao i mjesne odbore. Tajnim glasanjem izabrali smo Općinski odbor, ostavili smo prostor 20 posto i više za Forum mladih i Forum žena - kazao je dr. Kabiljagić.

Redžo Kurbegović, predsjednik Radne grupe SBB-a za Unsko-sanski kanton i član Predsjedništva ove stranke, kazao je da je prezadovoljan odzivom građana Bosanske Krupe na Izbornoj skupštini.

- Istaći ću da je karizma predsjednika Fahrudina Radončića večeras došla do punog izražaja. Ljudi prate njegove nastupe i ne mogu da vjeruju da je čovjek koji je mjesec na funkciji ministra sigurnosti BiH napravio više nego njegov prethodnik u posljednje tri godine. Kada sam Radončićevo ime spomenuo, čuo se gromoglasni aplauz u sali. Bosanska Krupa ide krupnim koracima da formira jednu jaku općinsku organizaciju koja će dati rezultat na sljedećim izborima - kazao je Kurbegović.  


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.