NAJAVA

"Panorama" donosi intervjue s Tanjom Ribič te Dinom Šaranom

Donosimo vam sve o dodjeli prestižne filmske nagrade Oskar

Naslovnica priloga "Panorama" za 09.02.2020.. Avaz

Piše: Avaz.ba

8.2.2020

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 9. februara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Tanja Ribič, supruga Branka Đurića Đure, govorila nam je o karijeri, novim projektima, planovima, ali i o porodici te kućnim ljubimcima, za koje je jako vezana.

- Uvijek gledam korak ispred sebe. Nisam na početku karijere pa da je to nešto toliko posebno. Toliko toga sam doživjela, upoznala mnogo svjetskih, uspješnih, a nesretnih ljudi. Tako da mi je najbitnije zadržati ono što imam, svoju porodicu i posao koji volim – kazala nam je, između ostalog, Ribič.

Dino Šaran, alfa i omega benda "Letu štuke",  govorio je za "Dnevni avaz" o najnovijem spotu za pjesmu "Žad", koja se nalazi na aktuelnom albumu "Topla voda". Osim toga, Šaran se osvrnuo i na porodicu te na državu kazavši da ne bi otišao iz BiH.

- Uvijek je prvo bend lokalni da bi postao... Ma, ustvari, sve je to lokalno. I regija je lokalna. Nije to sad nešto. Danas je čak i svjetsko lokalno. To je sve globalno selo, kako se kaže - kazao nam je Šaran.

 

Naslovnica priloga "Panorama" za 09.02.2020.. Avaz

Donosimo vam sve o dodjeli prestižne filmske nagrade Oskar, čija će se svečana dodjela održati u noći s nedjelje na ponedjeljak sa početkom u 00.30 sati po našem vremenu.

Pročitajte još:

- Dejana Živković: Moj um je programiran

- PLAVA KRV - Vojvotkinja Sofi: Nasljednica Megan Markl

- Blejk Lajvli: Ustajem u zoru

- Antigva: Grad između tri vulkana

- MODA - Udobnost prije svega: Obuća koja će vladati 2020. godinom

- TEHNOLOGIJA - Telefon s nevidljivom kamerom

- GASTRONAUT - Sve o ananasu 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.