NAJAVA

„Panorama“ donosi intervjue s Harisom Burinom i Teom Bošković

Donosimo vam i šoubiz priču o jednoj od najpoznatijih manekenki i supermodelu Hajdi Klum i kako je zaradila 90 miliona dolara

Piše: Avaz.ba

29.2.2020

Naslovna strana priloga. Avaz

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ od nedjelje, 1. marta, prilog „Panorama“ donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Glumac Haris Burina u ekskluzivnoj ispovijesti za "Dnevni avaz" govorio je o zeničkom pozorištu, koje je obilježilo svoj 70. rođendan, svojim počecima na daskama koje život znače, ali i svojim sudbinskim trenucima u životu, kao i o gubitku najvećeg prijatelja Aljoše Buhe, o bolesti i novom početku.

- Svoj život vidim do 1986. i poslije te godine. Prve 24 godine sam proveo s Aljošom Buhom, nisam imao rođenog brata, ali sam imao najvećeg i najboljeg prijatelja. Njegova smrt je prepolovila moj život i sve što sam u životu napravio je napola - kazao nam je, između ostalog, Burina.

Bivša manekenka Tea Bošković opredijelila se za svoju prvu ljubav - psihologiju. Pokrenula je i radionice za djecu koje se bave tematikom vršnjačkog nasilja. Govorila nam je koliko uživa raditi s njima te o posljedicama koje nasilja ostavlja na žrtvu, ali i na onoga koji ga čini.

Bošković ujedno i krasi naslovnu stranu priloga.

Donosimo vam i šoubiz priču o jednoj od najpoznatijih manekenki i supermodelu Hajdi Klum (Heidi) i kako je zaradila 90 miliona dolara.

Pročitajte još:

- Ivana Korab: Ne maltretirajte me više

- Dubai: Metropola na zlatnom pijesku

- Sedmica mode: Pariz obučen u lateks i karo dizajn

- Plava krv: Kraljevska dadilja nema privatni život, a bori se kao Džejms Bond

- Tehno: Telefon sa savitljivim displejom

- Gastro: Limun - ukras i namirnica

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.