NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zadugo ništa od Vlade FBiH

Na stranicama Globusa pročitajte zbog čega Anegret Kramp-Karenbauer više ne želi biti predsjednica CDU-a

Piše: Avaz.ba

11.2.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju donosi razgovor s Mirsadom Zaimovićem. Mirsad Zaimović, čelnik Parlamenta FBiH, kazao je da bi Parlament novu Vladu FBiH, kada su procedure u pitanju, mogao imenovati za mjesec. Pročitajte šta je još za naš list kazao Zaimović. 

Pročitajte sve detalje sastanka Udarne grupe za borbu protiv trgovine ljudima, koja je zasjedala jučer. Saznajemo koja firma nudi nagodbu „Naftnim terminalima FBiH“ zbog havarije u Pločama. Pročitajte Komentar dana koji piše Almasa Hadžić. 

Naši novinari donose priču zbog čega je gradonačelnik Zenice ovaj grad doveo skoro do kolapsa.

Ličnost dana je Anis Međedović, a saznajte i zašto. 

Na stranicama Globusa pročitajte zbog čega Anegret Kramp-Karenbauer više ne želi biti predsjednica CDU-a. 

BiH se posljednjih godina suočava s velikim odlaskom mladih. Istražili smo koje fakultete Njemačka ne odobrava te šta Kasim Rašidović, ugledni advokat iz Njemačke, misli o svemu tome. 

Ekipa "Dnevnog avaza" jučer je posjetila topli porodični dom oskarovca Izeta Buče iz Goražda. Između ostalog, saznajte šta reditelj Danis Tanović kaže o oskarovcu Izetu Buči te šta mu je imao poručiti. 

Protekle dvije sedmice u BiH je sve veći broj oboljelih od sezonskog virusa. Pročitajte šta stručnjaci i ljekari savjetuju te kada se mogu očekivati novi podaci o broju oboljelih te o broju smrtnih slučajeva. 

Novinari Crne hronike donose detalje stravične nesreće u Drvaru. Pročitajte ko je sve uhapšen u akciji “Kavez”. Uhapšeni su jučer dovedeni u banjalučko tužilaštvo. 

Na stranama Show biza čitajte sve detalje 92. dodjele Oskara, koja će, prema svemu sudeći, ući u historiju. 

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

U današnjem broju "Avaza" donosimo i redovni sedmični prilog "Automarket".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.