NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Izetbegović: Sve ćemo ispitati, bit će sankcija

Raif Dizdarević, bivši predsjednik SFRJ, u intervjuu za naš list otvoreno je govorio o borbi za BiH devedesetih godina te se osvrnuo na neke od posljednjih izjava Milorada Dodika

Piše: Avaz.ba

2.3.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi sve o tome šta njemački zakon o useljavanju donosi za državljane naše zemlje.

Pročitajte i sve o buri u vezi s audiosnimkom koji potresa Stranku demokratske akcije, a koji je prije dva dana objavio Semir Efendić, načelnik općine Novi Grad i kadar ove stranke, te šta je sve Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, rekao na sve to.

Pročitajte i Komentar dana urednice Senke Kurt.

Donosimo vam sve o obilježavanju 1. marta, Dana nezavisnosti, širom Bosne i  Hercegovine.

Raif Dizdarević, bivši predsjednik SFRJ i iskusni diplomata i političar, u intervjuu za naš list otvoreno je govorio o borbi za BiH devedesetih godina te se osvrnuo na neke od posljednjih izjava Milorada Dodika.

Na stranama Globusa pročitajte sve o migrantskoj krizi koja se odvija na grčko-turskoj granici. 

Ličnost dana je Advija Ibrahimović, saznajte i zašto.

Nakon što je Evropski parlament predstavio nacrt preporuka za proširenje Evropske unije, što predstavlja pozitivne vijesti za Skoplje  i Tiranu. A pročitajte šta čeka BiH.

Otkrivamo podatke UIOBiH za posljednjih osam godina koji pokazuju da je BiH izvezla zlata za 132,2 miliona maraka.

Ekipa “Avaza” proteklog vikenda bila je u noćnoj smjeni s pripadnicima Jedinice žandarmerije Policijske stanice Pale. Pročitajte šta smo sve zabilježili. Otkrivamo i zašto glavni grad BiH privlači bjegunce.

Na stranama Jet Seta pročitajte razgovor s Izudinom Bajrovićem, glumcem i direktorom NPS-a, nakon premijere predstave "Vođa".

Pročitajte i brojne zanimljive vijesti iz domaćeg i stranog sporta.

U današnjem "Avazu" donosimo redovne priloge "Bh. biznis" i "Sport".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.