VRIJEME

Danas temperatura do 24 stepena, a onda slijedi preokret

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Arhiv

Avaz.ba

12.3.2020

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 17 do 24 stepena.

U petak u većem dijelu zemlje jutro sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana postepen porast naoblake. U večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevna od 15 do 21 stepen.



U BiH danas sunčano vrijeme. Arhiv

U subotu oblačno vrijeme. Tokom dana kiša je moguća u Hercegovini. U večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša, a na planinama susnježica ili snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 8 stepeni, na jugu od 7 do 11, a dnevna od 6 do 12, na jugu od 11 do 16.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne se očekuje kiša ili susnježica. U ostatku dana ponegdje na krajnjem istoku Bosne povremeno može biti slabih padavina. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 3 do 8, a dnevna od 1 do 7, na jugu od 7 do 12 stepeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.