MOSTAR Povodom novonastale krize zbog koronavirusa u samostanu na Miletini

Muftija mostarski uputio pismo podrške i saosjećanja hercegovačkim franjevcima

Kao muftija mostarski, brat i prijatelj, iskazujem svoje suosjećanje s Tvojom braćom, hercegovačkim franjevcima, koji su pogođeni velikom kušnjom koronavirusa unutar svojih redova

M. Sm. / Avaz.ba
01.04.2020 16:40

Muftija Dedović: Razgovarao i s vladikom Dimitrijem

Foto: Arhiv

Muftija mostarki Salem ef. Dedović danas je uputio pismo podrške i saosjećanje zamjeniku provincijala hercegovačkih franjevaca fra Iki Skoki povodom novonastale zdravstvene krize u samostanu u Miletini i Domu za nezbrinutu djecu „Majčino selo“ u Međugorju.   

- Kao muftija mostarski, brat i prijatelj, iskazujem svoje suosjećanje s Tvojom braćom, hercegovačkim franjevcima, koji su pogođeni velikom kušnjom koronavirusa unutar svojih redova, moleći dragog Boga da vam olakša i otkloni od vas bolest, a nadahne vas snagom vjere i strpljenja. Svi zajedno, ujedinjeni u molitvi, svako na svoj način i predani dobročinstvu, nadamo ozdravljenju. Utjehu i nadu tražimo od Dragog Boga - naveo je muftija Dedović u svom pismu fra Iki Skoki.

  • Salem ef. Dedović
    Salem ef. Dedović Foto: Arhiv

Fra Iko Skoko, saopćeno je, srdačno je zahvalio na razumijevanju i riječima ohrabrenja.

Muftija je jutros telefonski razgovarao i s episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem interesirajući se za izazove s kojima se suočava Srpska pravoslavna crkva.

Vladika je, navedeno je, zahvalio muftiji na bratskoj brizi i uvijek velikoj ljubavi za dijalog koji vodi u Hercegovini.

Komentari

NA VRH