NAJAVA

U današnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte: Blaže mjere za djecu i starije

Krizni štab FBIH izmijenio naredbe

Piše: Avaz.ba

4.4.2020

Naslovnica današnjeg printanog izdanja. Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, pročitajte: Krizni štab FBIH izmijenio naredbe. Blaže mere za djecu i starije.

Donosimo vam priču o Čelinčaninu koji je izliječen od virusa. Za „Avaz“ je priznao, najdraže mi je to što nikoga nismo zarazili.

Komentar dana napisala je urednica Elvira Nišić: Tanjir viška

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić održao je jučer dvosatne konsultacije sa svim policijskim direktorima i komesarima u BiH. Dogovoreni praktični scenariji ako virus uđe među policajce.

Infektolog Bakir Nakaš za “Avaz”: U aprilu i maju imat ćemo najtežu borbu

Pročitajte razgovor sa penzionisanim generalom Armije RBIH, Jovanom Divjakom iz izolacije: Dan mi je prekratak za sve što želim da uradim.

Posljedice pandemije: Vlasnici malih radnji čekaju bolje dane: Zanatlije, cvjećari, kuhari stavili ključ na bravu.

Otvoreno za „Avaz“ govorio je Bakir Izetbegović, lider SDA: Niko ne smije ostati bez plaće.

Na stranama Globusa čitajte: Uprkos brojnim mjerama, raste broj zaraženih i umrlih: Polovina čovječanstva u karantinu.

Za „Dnevni avaz“ govorili su supružnici Marko i Fatima iz Pijemonta, gradića koji se nalazi između Torina i Milana: Iz stana ne izlazimo, čim ovaj belaj prođe, dolazimo u BiH.

Fahir Halilović, direktor Uprave za inspekcijske poslove KS potvrdio je da inspektori konstantno provode pojačane inspekcijske nadzore na terenu radi suzbijanja širenja koronavirusa.

Pročitajte priču o poštarima koji u ovim teškim danima obavljaju svoj posao svakodnevno sa zaštitnom opremom i velikom dozom opreza.

Na stranama Crne hronike čitajte:  Pljačkaši imali insajdera u firmi za prijevoz brze pošte: Iz sefa ’X Expressa’ odnijeli  50.000 maraka.

Jet set donosi intervju sa Goranom Markovićem, rediteljem filma “Variola vera”: I danas, kao i 1972. godine, stvari se skrivaju.

Na sportskim stranama pročitajte razgovor sa bh. reprezentativcem Smailom Prevljakom iz Belgije: Izlazim samo da treniram u šumi.

Nastavlja se ofanziva političara protiv fudbalera: Svi moraju podnijeti teret krize

Čitajte i naš prilog „Sedmica“: Visoki predstavnik Valentin Incko piše za „Dnevni avaz“: BIH u ovoj krizi stoji rame uz rame s ostatkom svijeta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.