NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Počast najboljim sinovima

Saznajte ko će sve u Tužilaštvu BiH ubrzo biti ispitan u aferi "Respiratori" i ko bi sve mogao biti osumnjičen zajedno s Fahrudinom Solakom i Fikretom Hodžićem

Piše: Avaz.ba

26.5.2020

Naslovnica današnjeg printanog izdanja. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi sve o tome kako je obilježen Dan šehida širom Bosne i Hercegovine. Neka krv šehida bude temelj našeg sjećanja, poruka je s Kovača.

Pročitajte kako je obilježen drugi dan Bajrama u Travniku, Mostaru, Srebrenici. Koja je poruka ministra sigurnosti i lider SBB-a Fahrudina Radončića.

Saznajte ko će sve u Tužilaštvu BiH ubrzo biti ispitan u aferi "Respiratori" i ko bi sve mogao biti osumnjičen zajedno s Fahrudinom Solakom i Fikretom Hodžićem. Otkrivamo i hoće li ikada stići 20 preostalih respiratora.

Komentar dana napisala je Meliha Smajkić. 

Doznajte koliko je zaraženih u Federaciji, a umrlih u RS-u.

Donosimo i temu o tome ko želi ukinuti Komisiju za koncecije BiH i šta je poručio guverner Centralne banke BiH Senad Softić o raspodjeli sredstava od MMF-a.

Za "Avaz" govori profesor Fakulteta političkih nauka Mirza Smajić. Može li BiH spriječiti drugi migrantski val. Saznajte zašto je Vedad Ibišević ličnost dana.

Na stranama Globusa nejvjerovatna priča. Kako je Pakistanac preživio pad aviona. Kome su SAD zabranile ulazak u zemlju i od čega ljudi umiru u Jemenu.

Hoće li policija kazniti Elmedina Konakovića i njegove prijatelje. Ko je i kako prekršio mjere zabrane prvog dana Bajrama i zašto za lokalnog političara očigledno ne važi Zakon kao za obične građane.

Pročitajte gdje je olujno nevrijeme u BiH čupalo krovove i drveće i hoće li i kada početi s radom Sarajevski aerodrom.


Bili smo na licu mjesta na obilježavanju godišnjice stravičnog masakra na Kapiji. Koju je poruku uputio Željko Komšić, član Predsjedništva BiH i lider Demokratske fronte.

Kako je bračni par Nukić iz Gacka proslavio 65 Bajrama.

Na stranama Crne hronike donosimo priču ko je preuzeo ulogu dilera u Bosni i Hercegovini i zašto više bicikli nisu sigurni ni u kući.

Šta je u razgovoru za "Avaz" poručio glumac Armin Omerović.

Saznajte i zašto je pomjeren rok za konačnu odluku o nastavku Premijer lige BiH u nogometu i hoće li ikada biti održana Evropska takmičenja u košarci.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.