NAJAVA

U današnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte: Tri razloga za ostavku

Za „Avaz“ o koronavirusu govore i ugledni ljekari, a poručuju da građani trebaju biti oprezni

Piše: Avaz.ba

3.6.2020

Naslovnica printanog izdanja "Dnevnog avaza" za 03.06.2020.. Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, pročitajte koja su to tri razloga zbog kojih je Fahrudin Radončić podnio ostavku na poziciju ministra sigurnosti BiH.  

Ostavku Radončića za „Avaz“ komentiraju ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović, gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, ugledni profesor Salih Fočo, direktor Granične policije BiH Zoran Galić, te dekan Fakulteta za kriminalistiku Nedžad Korajlić.

Pročitajte komentar dana koji potpisuje Nermin Demirović – Dvostruki alibi.

Ličnost dana je Bojo Gašanović.

Pročitajte i detalje istrage u aferi „Respiratori“ u kojoj je otkriveno da je premijer FBiH Fadil Novalić zamijenio garanciju za respiratore HCVE003.

Za „Avaz“ o koronavirusu govore i ugledni ljekari, a poručuju da građani trebaju biti oprezni, jer pandemija nije prošla.

Donosimo i našu temu o poskupljenju voća i povrća na pijacama.

Na stranama „Globusa“ pročitajte detalje aktuelnog stanja u Sjedinjenim Američkim Državama gdje već sedam dana traju protesti zbog smrti Džordža Flojda.

Naši novinari bili su u posjeti gluhonijemoj starici Salihi Bešić iz Faljića kod Zavidovića koja jedva sastavlja kraj s krajem.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje slučaja iz Žepča u kojem je Marinko Sinanović napadnut zbog prijave o kršenju samoizolacije, a pročitajte i koja je razbojnička banda konačno na optuženičkoj klupi.

Jet Set donosi priču o tome kako su poznati digli glas nakon ubistva Džordža Flojda.

Na našim sportskim stranama pročitajte šta je za „Avaz“ kazao kapiten FK Sarajevo Krste Velkoski.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.