SAOPĆENJE

Kompletno rukovodstvo Kantonalnog odbora Građanskog saveza HNK pristupilo SBB-u

KO SBB HNK pregovara sa još dva politička subjekta koji bi trebali pojačati SBB HNK u narednim danima, saopćeno iz pres službe SBB-a HNK

Kompletno rukovodstvo Kantonalnog odbora Građanskog saveza HNK pristupilo SBB-u. SBB HNK

Avaz.ba

15.6.2020

Kompletno rukovodstvo Kantonalnog odbora Građanskog saveza HNK, na čelu sa predsjednicom kantonalnog odbora Hatom Bebanić, pristupilo je danas Savezu za bolju budućnost

Bebanić je istakla da u SBB–u vidi progresivnu snagu ovog društva i želi da sa 800 glasova GS–a, koji su u proteklom mandatu propali, jer nisu uspjeli preći izborni prag doprinese rastu ove ideje, na području HNK. 

Predsjednik KO SBB HNK Anel Kljako naglasio je da je veoma sretan zbog odluke članova Građanskog saveza da se priključe SBB–u jer smatra da je jako bitno da se okrupnjava probosansko biračko tijelo.

Kompletno rukovodstvo Kantonalnog odbora Građanskog saveza HNK pristupilo SBB-uSBB. SBB HNK

- Mi u SBB HNK pozivamo sve poštene, moralne i vrijedne članove drugih političkih partija da nam se priključe, bez obzira koje i koliko odgovorne pozicije obavljali u drugim partijama. KO SBB HNK pregovara sa još dva politička subjekta koji bi trebali pojačati SBB HNK u narednim danima - saopćeno je iz pres službe SBB-a HNK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.