DVIJE VERZIJE IZ DVA KLUBA

Masovna tučnjava nogometašica u Goraždu, ko je izvukao najdeblji kraj

Utakmica je bila veoma 'prljava', prvo od igračica Sane uz veliki pritisak trenera i službenog predstavnika gostujuće ekipe, kažu iz goraždanskog tima

Nogometašica Sane objavila fotografiju. Facebook

Avaz.ba

26.7.2020

Meč doigravanja za ulazak u žensku Premijer ligu BiH između SFK Libero Goražde i Sana 2014, pored osam postignutih pogodaka, obilježila su i masovne tučnjave igračica te je jedna od njih imala blaži potres mozga. Sinoć je objavljen i video masovne tučnjave, a prema svemu sudeći, najdeblji kraj, izvukle su igračice Sane.

Klub iz Goražda na svom Facebook profilu objasnio je šta se tačno desilo.

Utakmica je bila veoma 'prljava', prvo od igračica Sane uz veliki pritisak trenera i službenog predstavnika gostujuće ekipe. U drugom poluvremenu naše cure su uzvratile istom mjerom tako da je u nekoliko situacija došlo do masovne tučnjave na terenu uz 15 žutih i 2 crvena kartona", saopćili su iz tog kluba.

Naša Elmina je imala blaži potres mozga, ali sad je sve oke. Za nekoliko minuta krenućemo kući.

Objavljuje ZF/NK Sana 2014 Sanski MostSubota, 25. srpnja 2020.

Ubrzo nakon toga oglasili su se iz ŽF/NK Sana 2014 iz Sanskog Mosta te su oni na svom Facebook profilu objavili fotografiju svoje nogometašice koja je doživjela blaži potres mozga.

- Naša Elmina je imala blaži potres mozga, ali sad je sve dobro", napisali su iz ovog kluba uz poruku da se vraćaju kući.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.