PODRŠKA BORAČKIH UDRUŽENJA

Dudaković, Mahmuljin, Hadžić i Čajić uručili zahvalnice Gavrankapetanoviću za veliki doprinos u odbrani BiH

Bivši borci i branioci BiH su iskazali svoju veliku zahvalnost i podršku radu i djelu prof. Gavrankapetanovića

Avaz.ba / Fena

S uručenja

Foto: Fena


Predstavnici više boračkih udruženja iz proteklog rata, među kojima su bili i generali Atif  Dudaković, Sakib Mahmuljin, Ismet Hadžić, te specijalac Samir Čajić, danas su u Općoj bolnici "Prim. dr Abdulah Nakaš" uručili zahvalnice direktoru ove zdravstvene ustanove prof. dr. Ismetu Gavrankapetanoviću, za veliki doprinos u odbrani Bosne i Hercegovine i spašavanju branilaca na prvim linijama fronta tokom agresije 1992.-1995. godina.

Bivši borci i branioci BiH su iskazali svoju veliku zahvalnost i podršku radu i djelu prof. Gavrankapetanovića.

  • Gavrankapetanović je srdačno zahvalio predstavnicima

    Gavrankapetanović je srdačno zahvalio predstavnicima

    Foto: Opća bolnica


Zahvalnice i lijepe želje danas su uputili Udruženje veterana odreda policije za specijalne namjene - Lasta, Udruženje boraca 115 brigada Stari Grad Sarajevo, Udruženje maloljetnih borci Armije Republike Bosne i Hercegovine - Općine Stari Grad, Udruženje Bosna - Zelene beretke, Udruženje ratnih vojnih invalida 92 - 95 Općine Ilidža i Udruženje demobilsanih boraca 92 - 95 Općine Ilidža.

Gavrankapetanović je srdačno zahvalio predstavnicima navedenih udruženja i na kontinuiranoj podršci i obećao da će i ubuduće raditi prema svojoj savjesti na korist svih građana i Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz navedenih boračkih udruženja.

Više o temi Ismet Gavrankapetanović

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na