VREMENSKA PROGNOZA

I danas sunčano vrijeme, na jugu zemlje i do 37 stepeni

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 24°C

Avaz.ba

Lijepo vrijeme

Foto: Arhiv


U Bosni i Hercegovini danas pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle.  

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 28 i 33°C, na jugu zemlje do 37°C.

U ponedjeljak BiH se prognozira sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Povećanje oblačnosti sa zapada u noći na utorak. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 30 i 35°C, na jugu zemlje do 37°C.

  • I danas lijepo vrijeme

    I danas lijepo vrijeme

    Foto: Arhiv


U utorak u BiH pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jače padavine se prognoziraju od poslijepodnevnih sati i tokom noći na srijedu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera, koji će krajem dana promijenuti smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 24°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C, na jugu zemlje do 30°C.

Više o temi Vremenska prognoza

VREMENSKA PROGNOZA
Na jugu BiH temperature će biti do 40 stepeni
VREMENSKA PROGNOZA
Na jugu BiH temperature će iznositi do 39 stepeni
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na