DRUŠTVENE MREŽE

Čampara i Efendić objavili da “još čekaju”?!

Nešto se razvuklo ovih sedam dana, a proći će očito i 70... Nije žurba očigledno, napisao je Čampara, između ostalog

Semir Efendić i Aljoša Čampara. Facebook

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

11.8.2020

Federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara na svom Facebook profilu objavio je status koji prenosimo u cijelosti.

Bio je tačno 28. februar kada je Semir Efendić objavio snimak koji je na svjetlo dana iznio najveću političko-koruptivnu...

Posted by Aljosa Campara on Tuesday, August 11, 2020

Bio je tačno 28. februar kada je Semir Efendić objavio snimak koji je na svjetlo dana iznio najveću političko-koruptivnu aferu ikada u BiH. Bio je i tačno 4. juni kada je SDA nakon tri i po mjeseca održala sjednicu Predsjedništva. Na sjednici je, između ostalog, donesen zaključak kojim je Predsjedništvo SDA zadužilo radno tijelo u sastavu Denis Zvizdić, Mirsad Zaimović i Safet Softić da u roku od sedam dana predloži zaključke u vezi sa stanjem i odnosima u Kantonalnom odboru SDA Sarajevo. Nešto se razvuklo ovih sedam dana, a proći će očito i 70... Nije žurba očigledno. Vrijeme liječi sve, time se izgleda vode. A hoće li to biti baš tako? Mi smo čekali i tih sedam dana, i mjesec i dva. Mi evo još čekamo - napisao je Čampara na Facebooku iz fotografiju sa Semirom Efendićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.