ZNAK ZAHVALNOSTI

Medaljon Grada Sarajeva za Rajka Dujmića

Predstavnici Udruge Libertas i Udruge Facultas za prosperitet mladeži iz Sarajeva prisustvovali su posljednjem ispraćaju Rajka Dujmića

Rajko Dujmić. Arhiv

Avaz.ba / Fena

20.8.2020

Predstavnici Udruge Libertas i Udruge Facultas za prosperitet mladeži iz Sarajeva prisustvovali su posljednjem ispraćaju svog dugogodišnjeg suradnika i prijatelja Rajka Dujmića, koji je 17. augusta 2020. godine održan na Krematoriju u Zagrebu u krugu porodice te velikog broja prijatelja, kolega i vjernih obožavatelja.

Delegacija Udruge "Libertas" i Udruge "Facultas za prosperitet mladeži" iz Sarajeva jučer je u Zagrebu posjetila obitelj Rajka Dujmića. U znak zahvalnosti za njegove nastupe na Festivalu božićnih pjesama, narodnih igara i običaja "Kao nekad pred Božić" i drugim manifestacijama u Sarajevu, te njegov sveukupni muzički angažman, Rajku Dujmiću je posthumno dodijeljen Medaljon Grada Sarajeva.

U ime obitelji Medaljon Grada Sarajeva primila je Rajkova supruga Snježana Šimek-Dujmić, a predao joj ga je autor i utemeljitelj festivala "Kao nekad pred Božić" Marijo Pejić. 

Nakon svog posljednjeg nastupa na festivalu "Kao nekad pred Božić" u Sarajevu, Rajko Dujmić je za magazin Azra izjavio da mora priznati da u Zagrebu nema prijatelje kao što ih ima u Sarajevu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.