CENZURA

Anida Skenderagić: Direktor televizije Vogošća naredio da napustim studio, jer sam kandidat NiP-a na izborima

Neposredno pred početak emisije dogodilo se nešto, svojstveno Sjevernoj Koreji - uslijedio je poziv direktora televizije

E. Trako

Anida Skenderagić

Foto: Facebook


Anida Skenderagić, kandidatkinja stranke Narod i pravda za Općinsko vijeće Ilidža, trebala je gostovati na televiziji Vogošća, a tema je bila prevencija karcinoma dojke.

Neposredno pred početak emisije dogodilo se nešto, svojstveno Sjevernoj Koreji - uslijedio je poziv direktora televizije. 

- U ovoj zemlji ne možete podijeliti svoju životnu priču i pomoći nekome da mu se ne desi što i tebi ako niste SDA! Danas sam trebala da gostujem na J. P. RTV Vogošća i razgovaram na temu prevencije karcinoma dojke u 16:00 sati. Ušla sam u studio kada je voditeljici zazvonio mobilni telefon. Poziv je bio od strane direktora J. P. RTV Vogošća Edina Spahića, koji je ultimativno naredio da napustim studio jer sam kandidat Naroda i pravde na predstojećim izborima. Šokirana sam bahatosti i činjenicom da ovako bitnu temu ne možete podijeliti sa ljudima i ukazati im na važnost prevencije karcinoma dojke, ako niste SDA - napisala je Skenderagić na Facebooku.

S televizije Vogošća, o ovom događaju se nisu oglasili. 

Opis: Anida Skenderagić

Facebook

NA VRH

Podijeli članak na