POTVRDIO NA FACEBOOKU

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović zaražen koronavirusom

U narednih 10 dana bit ću u samoizolaciji i pokušati se čim prije oporaviti od koronavirusa , napisao Kasumović

Fu. M.

Fuad Kasumović

Foto: arhiv


Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na koronavirus, objavljeno je na Facebook stranici gradonačelnika Zenice.

Kasumović je u poruci javnosti kazao da kao legalista i čovjek čiji su potezi javni i informaciju o pozitivnom testu na koronavirus želi podijeliti javno.

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni,...

Objavljuje Fuad KasumovićPonedjeljak, 26. listopada 2020.

- Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovjek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan. Posljednja 72 sata, od kako sam posumnjao u simptome koronavirusa, nalazio sam se u kućnoj izolaciji, nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao vlastite. Uvjeren sam, kako sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i prije svega, prema svojim sugrađanima do čijeg mi je zdravlja veoma stalo - napisao je Kasumović.

Dodao je da se osjeća dobro i da se pridržava ljekarskih uputa.

- U narednih 10 dana bit ću u samoizolaciji i pokušati se čim prije oporaviti od koronavirusa i vratiti se svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice - poručio je Kasumović.

Više o temi Fuad Kasumović

POTPISAN SPORAZUM
SDP podržao Kasumovića za gradonačelnika Zenice
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na