TEMPERATURE DO 20 STEPENI

Donosimo vam trodnevnu vremensku prognozu: U Hercegovini sunčano, u većem dijelu Bosne magla

Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 4 stepena, na jugu zemlje do 10 stepeni

N. Aj.

U dijelovima Bosne očekuje ne dugotrajna magla i niska naoblaka

Foto: Arhiv


Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne biti sunčano. U većem dijelu Bosne očekuje se dugotrajna magla i niska naoblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 4 stepena, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 13 stepeni, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni. 

Drugog dana vikenda, 8. novembra, očekuje se sunčano vrijeme u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 4 stepena, na jugu zemlje do 9 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 14 stepeni, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

U ponedjeljak, 09. novembra, bit će sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. Na planinama sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 4 stepena, na jugu zemlje do 9 stepeti. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 6 i 12 stepeni, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni.

Više o temi Vremenska prognoza

VREMENSKA PROGNOZA
Danas oblačno s povremenom kišom
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na