NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Uspon četvorke je prekretnica

Za "Avaz" govore analitičari o debaklu SDA i izbornim rezultatima: Jaje je puklo, građani su pokrenuli promjene

Avaz.ba

17.11.2020

Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Uspon četvorke je prekretnica.

Centralna izborna komisija (CIK) BiH jučer je objavila nove nepotpune i preliminarne rezultate lokalnih izbora, a za pozicije načelnika. Pročitajte ko su novi načelnici i gradonačelnici.

Komentar dana pisao je Miralem Aščić: Dosta je bilo.

Centralna izborna komisija (CIK) počela je s objavom rezultata za sastav općinskih vijeća, ali je riječ o još malom broju prebrojanih listića. Još je rano govoriti o broju mandata koji će pripasti političkim subjektima, ali može se jasno pretpostaviti budući sastav vijeća. Saznajte zašti su lokalni parlamenti šareni.

Za "Avaz" govore analitičari o debaklu SDA i izbornim rezultatima: Jaje je puklo, građani su pokrenuli promjene.

I dalje je neizvjesno u Srebrenici, a o svemu odlučuje dijaspora.

Bili smo jučer ispred općina Ilijaš i Novi Grad gdje je vladala dramatična situacija nakon što su se stotine simpatizera i članova Naroda i pravde (NiP) okupile ispred općinskih zgrada kako bi iskazale nezadovoljstvo i protestirale zbog, kako su kazali, pokušaja izborne krađe.

Ednan Drljević, infektolog iz Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” komentirao je još jedan crni dan u BiH, kada su od koronavirusa umrle 73 osobe. Podsjetio je na šta to građani trebaju paziti.

Bili smo na suđenju Senadu Basariću. Pročitajte zašto je uvjeren  da mu neko krade misli!?

Na stranama Sporta otkrivamo koliko će Džanan Musa zaraditi prelaskom u novi klub. Pročitajte i novi osvrt na posljednje utakmice reprezentacije BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.