LOKALNI IZBORI

HNS očekuje da ostvari zacrtane ciljeve u Mostaru

Na današnjoj sjednici u Mostaru izraženo je zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima koje su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organizovan zajednički rad i djelovanje

HNS. Arhiv

Srna / D. H.

30.11.2020

 Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora /HNS/ raspravljalo je danas o pripremama za lokalne izbore u Mostaru, te razmotrilo dalje aktivnosti koje treba da doprinesu jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.


Predsjedništvo HNS-a je zaključilo da će sve buduće aktivnosti njihovih zvaničnika biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka HNS-a na izborima za grad Mostar, saopšteno je iz HNS-a.


Na današnjoj sjednici u Mostaru izraženo je zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima koje su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organizovan zajednički rad i djelovanje.


Predsjedništvo HNS-a zakazalo je iduću sjednicu za 14. decembar na kojoj će se, osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25 godina Dejtonskog mirovnog sporazuma. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.