O POLITIČKOJ TRGOVINI

Stevandić odgovorio na prozivke Stanivukovića za "papkarenje"

Ne želim da prepričavam razgovor od prije četiri godine, rekao je Stevandić

A. J.

Stevandić: Od razgovora ne pravim politički target i reklamu

Foto: Arhiv


Ne želim da prepričavam razgovor od prije četiri godine, ali ako gospodin Stanivuković hoće, eto neka on priča o tome šta smo, kako i gdje razgovarali.

Ovim je riječima Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjenje Srpske, odgovorio na pitanje portala Srpskainfo o prozivkama novoizabranog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

Stanivuković je, podsjećamo, javno optužio za “papkarenje” i političku trgovinu iza kulisa.Ranije je za Srpskainfo Stanivuković rekao da mu je Stevandić, još dok je bio odbornik, iza kulisa ponudio poziciju lidera mladih u Ujedinjenoj Srpskoj i potpredsjednika ove stranke.

– Naravno, odbio sam tu ponudu. Nisam na prodaju ni ja, ni ideje za koje se zalažem – rekao je Stanivuković.Stevandić kaže da je on u posljednje četiri godine razgovarao s mnogima, ali da, kao ozbiljan čovjek, ne želi da to prepričava zarad političke samoreklame.– Gdje bih ja stigao kada bih sada prepričavao javno sve razgovore u posljednje četiri godine, a bilo ih je prilično. Ja od razgovora ne pravim politički target i reklamu, nije mi to potrebno – poručuje Stevandić.

Više o temi Nenad Stevandić

NA VRH

Podijeli članak na