MOSTAR

Čović upriličio blagdansko druženje s djecom s poteškoćama u razvoju

Tradicionalno druženje je ove godine okupilo članove udruga i djecu u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama zbog koronavirusa

A. J.

17.12.2020

Čović je darovao djecu prigodnim poklonima - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a i zamjenik predsjevajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović danas je u prostorijama Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru upriličio tradicionalno blagdansko druženje s djecom s poteškoćama u razvoju.

Tradicionalno druženje je ove godine okupilo članove udruga i djecu u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama zbog koronavirusa.  

Članovi Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama ''Vedri osmijeh'' – Mostar , Udruge i rehabilitacijskog centra za djecu s poteškoćama u razvoju ''Marija-naša nada'' – Široki Brijeg, Udruge za Down sindrom – Mostar te Rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama ''Sveta Obitelj'' – Mostar razgovarali su s Čovićom o djelovanju i aktivnostima udruga, s posebnim osvrtom na utjecaj koronavirusa.

Okupljeni su Čoviću istaknuli zadovoljstvo blagdanskim druženjem koje se organizira svake godine te uputili riječi zahvale na podršci u radu. Čović je tom prilikom naglasio veliko zadovoljstvo i radost na zajedničkom obilježavanju blagdana te iskazao kako će i u budućnosti, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, pomagati djelovanje udruga.

Na koncu susreta, Čović je darovao djecu prigodnim poklonima u toploj blagdanskoj atmosferi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.