O AFERI "IKONA"

Crnadak: Čestiti narod se crveni zbog vaše pohlepe i arogancije

Smatra da jedino što može bar malo sprati ljagu je ostavka Dodika, kao i "rukovodstva RTRS-a, na kojem "afera ikona" još uvijek ne postoji!"

A. J.

Crnadak: Cijeli svijet vidio ono o čemu opozicija priča godinama

Foto: Arhiv


Bivši ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak komentirao je vijest da će šef ruske diplomatije Sergej Lavrov vratiti ikonu predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, a koju je dobio na poklon tokom posjete našoj zemlji.

- Ovo je najveći međunarodni skandal u istoriji Republike Srpske! Na žalost, još jednom se pokazao prevarantski i lopovski mentalitet ljudi koji vode Republiku Srpsku. Ovaj put je cijeli svijet vidio ono o čemu opozicija priča godinama. Sram vas bilo. Čestiti i pošteni narod Republike Srpske se crveni i sramoti zbog vaše arogantnosti, pohlepe i primitivizma! - naveo je Crnadak na Facebooku.

Smatra da jedino što može bar malo sprati ljagu je ostavka Dodika, kao i "rukovodstva RTRS-a, na kojem "afera ikona" još uvijek ne postoji!".

Podsjećamo da je, nakon što je Dodik poklonio Lavrovu pozlaćenu ikonu iz Luganska, staru 300 godina, ukrajinska vlada otkrila da je riječ o ukradenom ukrajinskom artefaktu, a brojni zvaničnici pozvali su da se sve ispita.

Ovo je najveći međunarodni skandal u istoriji Republike Srpske! Na žalost, još jednom se pokazao prevarantski i...

Objavljuje Igor CrnadakSubota, 19. prosinca 2020.
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na