INICIJATIVE

Mirza Čelik predložio deklaraciju kojom se osuđuje negativno spominjanje Fakulteta za sport

Profesori i svršenici Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja dali su ogroman doprinos kako u ratu tako i na menadžerskim i rukovodećim funkcijama koje su im povjeren, naveo Čelik

F. Mustafić

Mirza čelik

Foto: Avaz


Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Mirza Čelik predložio je deklaraciju kojom bi se osudilo spominjanje u negativnom kontekstu zanimanja studenata koji pohađaju ili su završili Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu (UNSA).

- Skupština Kantona Sarajevo najoštrije osuđuje spominjanje u negativnom kontekstu časnog zanimanja studenata koji pohađaju ili su završili studije Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu - stoji u predloženom dokumentu Mirze Čelika.

  • Predložena deklaracija

    Predložena deklaracija

    Foto: Avaz


Također bivši predsjedavajući Skupštine KS navodi i da je mnogo pozitivnih primjera gdje su profesori Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja dali ogroman doprinos.

- Profesori i svršenici Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja dali su ogroman doprinos kako u ratu tako i na menadžerskim i rukovodećim funkcijama koje su im povjerene: direktori škola, predsjednici vlada, ministri, voditelji i organizatori velikih sportskih takmičenja - navodi Čelik.

Više o temi Mirza Čelik

ZANIMLJIVA REPLIKA
Čelikova poruka Izetbegoviću najava novog sukoba?
NA VRH

Podijeli članak na