UGLEDNI BH. NOVINAR

Hadžifejzoviću ugrađeni stentovi: Operacija srca trajala je satima

Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima, rekao je Hadžifejzović

A. J.

Obratio se gledaocima iz svog doma

Foto: Screenshot


Ugledni bh. novinar Senad Hadžifejzović imao je poteškoće sa srcem zbog čega su mu ugrađeni stentovi. On se nalazi na kućnom liječenju.

Zahvalio ljekarima

- Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović-Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima - rekao je Hadžifejzović.

On se večeras iz svoje kuće obratio gledateljima Face TV-a. Tom prilikom je rekao da svečani Centralni dnevnik odlaže za sedam dana.

- Vidimo se sljedećeg petka, ako Bog da - rekao je Hadžifejzović.

Veliki jubilej

Njegova emisija Centralni dnevnik i Face to Face danas slave 30. rođendan.

- Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1 - navode s Face TV-a.

Više o temi Senad Hadžifejzović

INTERVJU VEČERAS
Pogledajte dolazak Milorada Dodika na Face TV
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na