NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Doktori s KCUS-a pomagali ubici

Dva tima vještaka psihijatrijske struke tvrdila da Mutap nema amneziju, ali je menadžment KCUS-a formirao treći, koji je kazao ono što im odgovara

Piše: Avaz.ba

3.2.2021

Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte:

Advokat Ifet Feraget ekskluzivno za “Avaz” o slučaju “Dženan Memić” – kako su ljekari s KCUS-a pomogli ubici. Dva tima vještaka psihijatrijske struke tvrdila da Mutap nema amneziju, ali je menadžment KCUS-a formirao treći, koji je kazao ono što im odgovara.

Osumnjičeni Zijo Mutap i Hasan Dupovac ispitani zbog ometanja istrage, a Državno tužilaštvo za njih traži pritvor.

Komentar dana “Glasovi iz zadnjih vagona” napisao je Alen Bajramović.

Donosimo kako je vlast u Federaciji BiH nehotice priznala da je broj zaposlenih rastao zbog odlaska radnika.

Dvostruki aršini Vijeća ministara – zašto se ni na današnjoj sjednici Državne vlade neće naći zahtjev državnih policajaca za utvrđivanje osnovice? Zbog čega je sada osnovica za plaću policiji 475, a diplomatiji 1.650 KM?

Na stranicama globusa čitajte o presudi ruskom opozicionaru Alekseju Navaljnom zbog kršenja uvjetne kazne, kao i o tome kako su Italijani dočekali popuštanje epidemioloških mjera.

Donosimo i priču o “Vitezitu” - stižu li bolji dani za ovo bh. preduzeće nakon što je prodato Zvonku Zubaku.

Donosimo i priču kako je Bosanac Amir Palislamović postao heroj u Švedskoj, nakon što je spasio dječaka iz ledene vode.

Na stranama Mozaika čitajte sve o novoj blokadi deponije Uborak u Mostaru i kako su mještani na taj način odgovorili na tužbu tešku više od pola miliona KM.



U rubrici Sarajevski kanton donosimo priču o javašluku bivših načelnika: Iako imaju lagodan život, ’bijeli hljeb’ tražili Ajnadžić i Koldžo.

Detalji stravičnog zločina koji je uznemirio u Sloveniji su na stranama Crne hronike. Bosanac zaklao suprugu. Presuda u Travniku: Maloljetniku 8 godina zatvora za silovanje tri djevojčice!

Zanimljiv sadržaj i za ljubitelje sporta. Šta je u razgovoru za "Avaz" rekao Vedran Bosnić, selektor našeg državnog košarkaškog tima. Mehmed Baždarević javio se iz Gengama i ispričao kako su igrači primili njegovu odluku da više ne bude trener francuskog drugoligaša.

Našim čitaocima danas poklanjamo prilog "Porodica i zdravlje" s mnoštvom korisnih savjeta ljekara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.