NEVESINJE

Nastavlja se potraga za Vukašinom Samardžijom, uključeni helikopter i dronovi

Iz Civilne zaštite Nevesinja pozvali su sve ljude koji su spremni da pomognu da dođu od osam do deset sati u Seoski dom u Krekovima

A. Č.

Potraga za dječakom nastavljena danas

Foto: Arhiv


Potraga za nestalim dječakom Vukašinom Samardžijom bit će nastavljena danas. 

Iz Civilne zaštite Nevesinja pozvali su sve ljude koji su spremni da pomognu da dođu od osam do deset sati u Seoski dom u Krekovima gdje će dobiti raspored. Mole se i mještani Bojišta da pregledaju štale i pomoćne objekte posebno u blizini dječakove kuće.

Jučerašnja potraga, nažalost, nije donijela nikakve rezultate. Pretražen je teren Nevesinjskog polja od Bojišta do Krekova i Plužina i nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi se pouzdano mogli dovesti u vezu sa dječakom.

Pas šarplaninac koji je bio sa dječakom kada je posljednji put viđen prije nestanka vratio se kući jučer oko 15 sati, dok bicikl nije pronađeno.

Više od stotinu pripadnika Gorske službe spašavanja BiH sa psima tragačima, policija, civilna zaštita, vatrogasci, planinari, lovci, rodbina i građani Nevesinja jučer su tragali za dječakom. Danas će se u akciju uključiti Helikopterski servis RS, pripadnici službi zaštite i spašavanja Trebinje i dronovi Civilne zaštite RS, piše Radio Neveseinje.

Više o temi Potrage

U TOKU POTRAŽNA AKCIJA
Nestala Milenka Planinc iz Žepča
NA VRH

Podijeli članak na