NAČELNIK ILIDŽE

Muzur: Poništili smo potvrdu koja jednoj firmi dozvoljava odlaganje smeća u Željeznicu

Našli smo potvrdu koja nema broja protokola i koja je bila dostavljena od strane bivšeg načelnika samo kompaniji, naveo je Muzur

Nermin Muzur. Avaz

Piše: Fu. M.

13.4.2021

Načelnik Ilidže Nermin Muzur obavijestio je građane da je poništio dozvolu za dovoz otpada u rijeku Željeznicu, a koju je izdala prethodna općinska uprava.

- Nakon više prijava građana da se u korito rijeke Željeznice vrši dovoz otpada i da za takve stvari čak postoje i dozvole koje su izdate od Općine Ilidža, krenuli smo u potragu za istom. Našli smo potvrdu koja nema broja protokola i koja je bila dostavljena od strane bivšeg načelnika samo kompaniji - naveo je Muzur na Facebooku.

Status Nermina Muzura. Facebook

Navedenu potvrdu (bez broja i protokola) smo poništili, o istom obavjestili firmu koja je dobila potvrdu, kao i Službu za inspekcijski nadzor Općine Ilidža, istakao je Muzur.

- Općina Ilidža je pokrenula Viber broj, putem kojeg možete poslati prijavu, sugestiju uz fotografiju. Vas građane molim da nam pomognete da zajedno popravimo ambijet za stanovanje na Ilidži. Jedan pozitivan primjer možete vidjeti na slici ispod - poručio je načelnik Ilidže Nermin Muzur.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.