NAJAVE

Danas sjednica Skupštine KS, zastupnici raspravljaju i o finansijskom poslovanju KCUS-a

Zastupnici bi trebali raspravljati i o Nacrtu zakona o podršci povratnicima u Srebrenicu

Sjednica u 10 sati. Avaz

Piše: Fu. M.

5.5.2021

Skupština Kantona Sarajevo danas će održati redovnu sjednicu. Pred zastupnicima nalazi se obilan dnevni red, a između ostalog raspravljat će i o izvještaju o radu i finansijskom poslovanju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu za 2019. godinu.

Također na dnevnom redu su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za 2019. godinu, JU Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo, JU Zavod za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, JU Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“, Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, JU Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo za 2019. godinu...

Zastupnici bi trebali raspravljati i o Nacrtu zakona o podršci povratnicima u Srebrenicu, Prijedlog odluke o potvrđivanju ministara u Vladi Kantona Sarajevo, a tu je i izvještaj o radu Kantonalnog suda u Sarajevu za 2020. godinu i izvještaj o radu Općinskog suda u Sarajevu za 2020. godinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.