SARADNJA

Krišto se sastala s ambasadorom Indonezije

Sugovornici su se osvrnuli i na epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, te su izrazili nadu da će se stanje što prije normalizirati

Sa sastanka. Fena

Ad. A. / Fena

11.5.2021

Predsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto sastala se s ambasadorom Indonezije u BiH Roemom Konoom.

Na sastanku je razgovarano o suradnji dviju zemalja, s posebnim naglaskom na unaprijeđenje ekonomske suradnje u svim područjima u kojima postoji potencijal za razvitak suradnje, od trgovine, poljoprivrede, turizma, pa do ulaganja u putnu infrastrukturu.

Krišto je također informirala ambasadora o funkcioniranju zakonodavne vlasti, aktualnoj političkoj situaciji u BiH, kao i o nužnim reformskim procesima koje je u BiH potrebno napraviti na putu ka europskim i euroatlantskim integracijama, posebno naglasivši važnost izborne reforme kojom bi se osiguralo legitimno političko predstavljanje i jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda u BiH.

Sugovornici su se osvrnuli i na epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom, te su izrazili nadu da će se stanje što prije normalizirati.

Na sastanku je iskazana spremnost za dalji nastavak dijaloga i suradnje, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.