EMOTIVAN STATUS

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana: Ti si moj oslonac i moja zaštita od ovog surovog svijeta

Sve moje snove dijelim s tobom, nade, čežnje, jer ti si onaj dio mene koji mi sve vrijeme nedostaje, napisala je Arijana

Ad. A.

Arijana od prvog dana uz oca Muriza

Foto: Arhiva


Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana na svom Facebook profilu objavila je emotivni status koji prenosimo u cjelosti:

- Sve moje snove dijelim s tobom, nade, čežnje, jer ti si onaj dio mene koji mi sve vrijeme nedostaje. Ti si onaj kojeg i večeras čekam, kako bi proveli bar malo vremena zajedno...a to nije samo vrijeme... to je ono što puni baterije za novi dan, za nove pobjede i borbe u ovom životu. Ti si moja snaga, moje utočište i moj mir. Ti si moj oslonac i moja zaštita od ovog surovog svijeta. Volim te beskrajno, ljepotane moj. Nedostaješ – napisala je Arijana.

  • Faksimil statusa Arijane Memić

    Faksimil statusa Arijane Memić

    Foto: Screenshot


Dženan Memić 8. feburara 2016. teško je povrijeđen na Ilidži dok je šetao s djevojkom Alisom Mutap. Nedugo potom mladić je preminuo u KCUS-u, a njegova porodica se od tada bori da dokaže da je ubijen. Nakon skoro šest godina borbe, to im je pošlo za rukom jer je Tužilaštvo BiH otvorilo istragu čiji je rezultat hapšenje i pritvaranja Zijada Mutapa, oca Alise koja je jedini očevidac događaja, a branila se amnezijom te policajaca Hasana Dupovca i Josipa Barića koji su skrivali i uništavali dokaze te time zataškavali ubistvo.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na