INAT ILI PORUKA

Sin Željke Cvijanović parkirao auto pored bagera koji ruši "Kajak"

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković tvrdi jedno, a advokat porodice Radišić drugo

Automobil Stefana Cvijanovića. Screenshot

A. K.

7.6.2021

Ne jenjavaju tenzije oko spornog restorana "Kajak", a priča je dobila i novog aktera. Sin predsjednice bh. entiteta Republika Srpska, Stefan Cvijanović, parkirao je svoj automobil ispred ovog objekta. I to uz bager koji je na "specijalnom zadatku", prenosi Insajder.

Kraj drame u ulici Save Kovačevića u Banjoj Luci se ne nazire. Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković tvrdi jedno, a advokat porodice Radišić drugo. U skladu s tim i inspekcije su podijelile strane, pa tako gradska inspekcija potvrđuje tvrdnje gradonačelnika Stanivukovića, a entitetska zastupa stavove porodice Radišić.

Inat ili opomena, ostavljamo vama da zaključite.

Podsjećamo, gradonačelnik Banja Luke je ustanovio da je terasa ugostiteljskog objekta "Kajak" nelegalno izgrađena na gradskom zemljištu i da mora biti srušena. Miloš Stevanović, advokat porodice Radišić je zbog svih aktivnosti koje se odnose na rušenje ovog objekta podniokrivične prijave protiv Stanivukovića zbog, kako je naveo, postojanja osnovane sumnje za zloupotrebu položaja, samovlašće, neovlašteno snimanje i uništavanje tuđe imovine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.