DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

Pakleno je!

Rekordne temperature bilježe se u BiH

Avaz.ba
  • Današnja naslovnica "Dnevnog avaza"

    Današnja naslovnica "Dnevnog avaza"

    Foto: Avaz


U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Pakleno je! Rekordne temperature bilježe se u BiH. Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Mostaru jučer bilo najtoplije.

Iz Ministarstva civilnih poslova obratili se Institutu "Torlak", nakon vakcina, sad i serum protiv zmijskog otrova tražimo u Srbiji.Komentar dana "Crveni alarmi" napisao je Alen Bajramović.

Sebija Izetbegović skupila još jednu krivičnu prijavu, potvrdio avdokat Damir Koldžo, zastupnik porodice Hota. Atif Hota vodio se kao Covid pacijent, iako je PCR test pokazao da je negativan.

Davor Dragičević nakon odluke Ustavnog suda poručio: Neka bude pravda za Davida i Dženana.

Ličnost dana je Eldar Ćivić, zmaj koji je pokazao veliko srce.

Nove tenzije na Crnom moru, ruski brod pucao na britanski razarač.Stavične cifre u SAD, više od 30.000 američkih vojnika izvršilo samoubistvo. 

Uzaludni apeli, Bosni i Hercegovini nedostaje više od 1.000 graničnih policajaca, zašto vlasti žele slabu Graničnu policiju?

Ambasador SAD Erik Nelson odbrusio direktoru Civilne zaštite RS: Sjetite se poplava.

Presuda za ubistvo profesora u penziji. Ajnur Nico osuđen na 10 godina zatvora, Sudsko vijeće odbacilo kvalifikaciju da je riječ o ubistvu iz koristoljublja.Šta se dešavalo kod Prijedora, jedrilica pala zbog kvara na motoru aviona koji ju je vukao. 

Oskarovac Danis Tanović za "Avaz" govori o bh. kinematografiji. Tanović poručuje da su nam potrebni novac i vlast koja shvata važnost kulture.

U "Dnevnom avazu" donosimo i marketinški prilog "Brucoški vodič".

Na stranicama Bh. biznisa donosimo priču o izvozu mliječnih proizvoda. Da li će livanjski i kupreški sir osvojiti tržište Kine?

Zmajice pružile još jedan dobar meč, ali Francuska je ipak bila prejaka. 

Boris Živković iz Zagreba za "Dnevni avaz": Hrvatska ima puno kvaliteta i na klupi. Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Više o temi Avaz

DANAŠNJI DNEVNI AVAZ
Ništa od gradnje bloka 7
DANAŠNJI DNEVNI AVAZ
Bakir i Dodik su saveznici
NA VRH

Podijeli članak na