BANJA LUKA

Poznato zbog čega je danas uhapšen Nebojša Lukić, funkcioner Socijalističke partije RS

Inače Nebojša Lukić je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Doboju, a donedavno je bio uposlen u Fondu za zaštitu životne sredine RS-a

Nebojša Lukić. Agencije

Fu. M.

27.7.2021

U centru Banje Luke danas je uhapšen Nebojša Lukić, jedan od čelnih ljudi Socijalističke partije RS-a.

Prema informacijama portala "Srpskainfo" hapšenje visokog funkcionera Socijalističke parije Nebojše Lukića povezano je sa poslovima koje je donedavno obavljao u Fondu za zaštitu životne sredine.

Lukić je do prije par sedmica radio u Fondu za zaštitu životne sredine, a vodio je Odjeljenje za implementaciju međunarodnih projekata. Prema informacijama "Srpskainfo" krivična djela z akoja se sumnjiči počinio je upravo na tim poslovima.

Pored Lukića, uhapšeni su još i braća Miroslav i Radomir Milanović, obojica iz Bijeljine

Sva trojica se prema informacijama iz policije sumnjiče da su počinili krivična djela trgovina uticajem, zloupotreba službenog položaja i iznuda.

Sama akcija je, prema izjavama očevidaca, izgledala spekatakularno. Policija je blokirala put jednom vozilu, iz njega izvukla vozača i stavila mu lisice na ruke. U pitanju je bio Lukić. Sve se dešavalo ispred hotela Talija u Banjoj Luci.

Inače Nebojša Lukić je predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Doboju, a donedavno je bio uposlen u Fondu za zaštitu životne sredine RS-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.