NARODNI POSLANIK SDS

Babalj: Dodik satjeran uza zid zbog afera, ostalo mu samo da se igra emocijama naroda

Pitam prvo majke da li su spremne da šalju svoje sinove u rat i da li je to prioritet, kazao je Babalj

Darko Babalj. SDS

N. Aj.

14.10.2021

Zašto u budžetu Republike Srpske za ovu godinu ne vidim nijedan cent za planiranje za osnivanje vojske. Razlog je što od formiranja Vojske Republike Srpske u ovom momentu nema ništa. To je klasičan spin Milorada Dodika – istakao je Darko Babalj, narodni poslanik Srpske demokratske stranke (SDS).

On navodi da Dodik po svaku cijenu pokušava da drži vlast u svojim rukama, ali da mu ona sad izmiče, jer mu otkazuju poslušnost i najbliži saradnici koji redaju aferu za aferom.

- Dodik je satjeran uza zid i on nema kud i on manerviše na način: Sad ću ja narodu reći formiranje Vojske RS. Zašto baš Vojska RS, zato što je to želja svakog Srbina. Očigledno nema ozbiljne namjere da se to uradi jer vidimo da nema marke u budžetu za vojsku i očigledno je da ovdje neko nekog laže – poručio je Babalj.

Istakao je da je Dodik prešao crvenu liniju i da mu je ostalo samo da se igra sa emocijama naroda, što nije dobro jer Dodik nas sve zajedno vodi u olujno vrijeme iz kojeg on ne vidi izlaz.

- Onda pitam prvo majke da li su spremne da šalju svoje sinove u rat i da li je to prioritet. Neko iz vlasti treba da nam kaže šta dalje kad mi danas napravimo vojsku, šta će biti sutra - upitao je Babalj. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.