NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Važno je čuvati mir!

Najveća medijska imperija u našoj zemlji, koja je i građevinskim projektima promijenila Bosnu i Hercegovinu, danas proslavlja 30 godina postojanja

Avaz.ba

20.10.2021

Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Važno je čuvati mir!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom razgovoru za „Dnevni avaz“ govorio je o odluci Suda u Beogradu da na slobodu pusti Edina Vranja, ali i situaciji u BiH, “Otvorenom Balkanu”, Miloradu Dodiku, lideru SNSD-a i članu Predsjedništva BiH, autoputu Beograd - Sarajevo, ekonomskoj saradnji, međusobnom razumijevanju...

Komentar dana pisao je Danijal Hadžović: Porfirije protiv Dodika.

Najveća medijska imperija u našoj zemlji, koja je i građevinskim projektima promijenila Bosnu i Hercegovinu, danas proslavlja 30 godina postojanja. „Avaz“ teško može izabrati najbolje priče, a i pobrojati sve ono što je objavljeno, ali u današnjem broju odlučili smo se kroz neke od tekstova napraviti mali podsjetnik na ono što smo radili.

Ličnost dana je Dea Herdželaš: Ranking karijere.

Danas kreće realizacija udara na državu. Milorad Dodik je početkom oktobra, između ostalog, najavio povlačenje odluka o Oružanim snagama (OS) BiH, Visokom sudskom i tužilačkom vijeću (VSTV) BiH, indirektnim porezima, a, usto, najavljuje i zabranu rada SIPA-i i OSA-i na teritoriji RS.

Evropska komisija objavila je izvještaj o paketu proširenja: BiH dobila najgore ocjene do sada.

Na stranama Mozaika donosimo temu o mentalnom zdravlju građana. Godina zabrana, dezinformacija i teorija zavjere, ekonomske neizvjesnosti i strepnje za budućnost dovela je do nove pandemije - depresivnosti i anksioznosti.

Okružni sud Banja Luka osudio je N. P. (49) iz tog grada na šest godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja 14-godišnje kćerke. U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" donosimo detalje presude.

Za "Avaz" govori Ervin Zukanović, naš iskusni stoper iz istanbulskog Fatih Karagumruka: Uživam u fudbalu.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.