TREĆA SREĆA

Oženio se Košarac, nova supruga mlađa 17 godina

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu"

E. Škrgić

Aleksandra je navodno bila zaposlena u prodavnici alkoholnih pića u jednom hotelu na Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža

Foto: AGENCIJE


Staša Košarac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH ovih dana je ponovo, treći put stupio u brak.O tome je javnost mogla saznati tek sa fotografija koje je njegova supruga Aleksandra Ivko postavila na svom Instagramu. Nije poznato gdje je vjenčanje obavljeno, pozadina i eksterijer dostupnih fotografija sugeriše da bi moglo biti riječ o Trebinju.

O novoj ljubavi ministra Staše Košarca prva je progovorila njegova sada već bivša supruga Sanja koja je prije godinu dana na društvenim mrežama objavila da je njen muž pronašao novu partnerku koja je "17 godina mlađa od njega".

  • Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu"

    Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu"

    Foto: AGENCIJE


Iz pisma Sanje Košarac moglo se saznati da je veza njenog bivšeg muža sa Aleksandrom Ivko (28) dugo vremena bila javna tajna i da je novu djevojku predstavljao kao "saradnicu".

Aleksandra je navodno bila zaposlena u prodavnici alkoholnih pića u jednom hotelu na Jahorini u kojem su se prodavali proizvodi njenog sadašnjeg muža.

Ovo je 45-godišnjem Staši Košarcu treći brak, a politički protivnici ga zadirkuju da je sa svakom novom funkcijom i odlaskom na viši nivo vlasti "mijenjao ženu".

NA VRH

Podijeli članak na