PRIZNANJA

Arbenu Murteziću uručena zahvalnica u Ambasadi SAD

Zahvalnicu je uručio rezidentni pravni savjetnik OPDAT-a Frank Bradsher

Arben Murtezić. Avaz

Fu. M.

29.10.2021

Direktoru Centra za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH Arbenu Murteziću uručena je zahvalnica danas u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država za podršku i dugogodišnju uspješnu saradnju s pravnim savjetnicima, kao i uposlenicima Programa za razvoj, pomoć i edukaciju tužilaštava u prekomorskim zemljama, saopćio je Centar za edukaciju sudija i tužilaca u FBiH.

Zahvalnicu je uručio rezidentni pravni savjetnik OPDAT-a Frank Bradsher te izrazio i ličnu zahvalnost Murteziću za pomoć u kreiranju programa rada i stvaranju jasne slike o izazovima s kojima se suočava pravosudni sistem u Bosni i Hercegovini.

- Velika je čast i zadovoljstvo sarađivati sa svim agencijama Vlade Sjedinjenih Američkih Država koje su uvijek spremne da pruže nesebičnu i iskrenu podršku našim projektima. Nadam se da ćemo u narednom periodu uspješno realizovati naše zajednički planirane aktivnosti - kazao je Murtezić.

Zahvalnica koju je Murtezić primio. Fena

Centar za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH, uz podršku ambasada i međunarodnih organizacija u BiH, nastavlja misiju stručnog osposobljavanja sudija i tužilaca u Bosni i Hercegovini. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.