NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Kasumović žrtva SDA pravosuđa!

Kakva logika se krije iza sulude politike koja naizgled nema logike - Zašto Izetbegović izolira Bošnjake od Vašingtona i Brisela?

Piše: Avaz.ba

6.12.2021

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Kasumović žrtva SDA pravosuđa!

Gradonačelniku Zenice određen jednomjesečni pritvor, a reagirali su brojni političari: Fuad Kasumović žrtva SDA pravosuđa! Pročitajte šta su rekli njegov advokat Asim Crnalić, lider NiP-a Elmedin Konaković te prof. dr. Zlatko Lagumdžija.

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" donosimo analizu: Kakva logika se krije iza sulude politike koja naizgled nema logike - Zašto Izetbegović izolira Bošnjake od Vašingtona i Brisela?

Komentar dana pisala je Meliha Smajkić: Posljednji poziv.

Rudar Raif Čamdžić (40) poginuo je u nesreći koja se dogodila u subotu oko 19.30 sati u Rudniku uglja “Đurđevik”, iza njega ostali su supruga i maloljetni sin.

Ličnost dana je Sergej Jakirović: Tvorac dominantnog Zrinjskog.

Poljoprivreda u BiH je po ko zna koji put na koljenima. Udruženje poljoprivrednika FBiH je u više navrata upozoravalo da je potrebno izdvajanje većih sredstava kako bi se popravilo stanje u ovom području. Domaćim farmama prijeti gašenje.

Na stranama Crne hronike pročitajte zašto je Selma Ratković (30) preksinoć zapalila Golf 3 na parkingu u sarajevskom naselju Dobrinja. U požaru nije bilo povrijeđenih, ali je oštećeno još pet vozila.

U Kantonalnom sudu održane završne riječi: Trojka iz ’Orke’ koja se nije nagodila čeka presudu.

Za "Avaz" govori bh. maneken s adresom u Americi Emil Dostović: Nijemci su zbog mene došli u Majami.

Završen je jesenji dio sezone: Fudbaleri Željezničara pobijedili Široki Brijeg, a to im je bila prva domaća pobjeda nad timom s Pecare u posljednjih pet godina.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.